CVU uitvaartcentrum ‘Wildzang’ heeft een prettige ontvangstruimte, een middelgrote en een kleine aula en twee intieme kamers waar de overledene wordt opgebaard.

De ruimten zijn geschikt voor klein tot groot (avond) rouwbezoek, afscheid en/of vertrek voorafgaand aan de begrafenis of crematie en condoleance. Een kleinschalige afscheidsdienst in familiekring is zo gewenst mogelijk. Ook bij individueel tussentijds bezoek met directe familieleden ontvangen en begeleiden wij u in alle rust.

In het pand passen wij op subtiele wijze seizoen thema’s toe. Zo is ook de geur in het uitvaartcentrum aangepast aan het jaargetijde.

Catering
Bij een afscheid wordt meestal een kopje koffie, thee of drankje aangeboden. Wij maken gebruik van een open counter zodat u op informele wijze zelfs iets kunt afhalen. Wenst u liever bediening? Dan wordt dat met aandacht door onze gastvrouw verzorgd.

Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk om uw ontvangst af te stemmen op het moment van de dag en het gezelschap. Maak u wensen kenbaar en wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Door onze samenwerking met o.a. het yardenhuis van Rotterdam kunnen wij u bijzondere catering aanbieden.

Verzorging overledene

Voor het piëteitsvol verzorgen van de overledene is een passende verzorgingsruimte aanwezig. Voelt u de behoefte om zelf de overledene te (helpen) verzorgen of wilt u er bij aanwezig indien onze bekwame medewerkers dat doen? Dat kan. Onze verzorgers nemen de tijd en zijn er voor u om u op elk moment te ondersteunen. Ook voor een rituele bewassing zijn de faciliteiten aanwezig.

  • gemoedelijke sfeer
  • audio voorziening
  • ringleiding aanwezig
  • catering naar wens
  • verzorgingsruimte door familie te gebruiken
  • eigen parkeerterrein
  • baby verschoonruimte

NB:  zie CVU uitvaartcentrum ‘Bergweg’ voor een vertrouwd afscheidshuis in Rotterdam Noord.