Als u CVU uitvaartcentrum ‘Wildzang’ binnenstapt ervaart u door de logische en sfeervolle entourage meteen dat het afscheid in goede handen is. In alle benodigde uitvaartfaciliteiten is voorzien en uiteraard is het rouwcentrum geheel rolstoelvriendelijk.

Vanzelfsprekend zal het u en uw gasten niet aan een warm welkom ontbreken. Onze toegewijde medewerkers zijn er voor u. Op de achtergrond als dat gepast is, naast u als het nodig is.

Omdat elk afscheid uniek is moet dat van uw dierbare ook bijzonder zijn. Daarom organiseren wij elk afscheidsmoment per familie afzonderlijk en vinden bijeenkomsten niet gelijktijdig met andere gebruikers plaats. En wenst u voor een persoonlijke invulling van het afscheid eigen attributen of een foto(’s) van de overledene mee te nemen, dan zijn deze vanzelfsprekend welkom.

Past een thuisopbaring u beter? Ook dan zorgen wij met onze expertise voor een waardig afscheid. Wilt u elders dan bij CVU gebruik maken van een afscheidslocatie? Geen probleem. Wij arrangeren de plek van uw keuze.

  • vertrouwd gevoel
  • gescheiden ontvangst
  • warm welkom
  • rolstoelvriendelijk